2022-05-12 13:25:23• hírek • Bede Emőke

Súlyosan megsérült a lovas szekeret hajtó fiatalember

Május 11-én arról értesítették a közlekedési rendőröket, hogy baleset történt az 1C jelzésű országút és a 83-as számú községi út kereszteződésénél, Józsefháza külterületén.

A helyszínre kiérkező rendőrök megállapították, hogy egy 20 éves, lovas szekeret hajtó fiatalember összeütközött egy személyautóval, melyet egy 39 éves, vadaszpusztai férfi vezetett. A baleset következtében a szekér bakján ülő fiatal súlyos sérüléseket szenvedett.


A rendőrség mindkét járművezetőt alkoholszondás vizsgálatnak vetette alá: a kocsi sofőrje nem ivott indulás előtt, a sérült leheletében azonban 0,18 mg/l-es értéket mutatott ki a készülék. A pontosabb eredmény érdekében vérmintát is vettek mindkét érintettől.


A rendőrség gondatlanságból elkövetett testi sértés címszóval folytatja a nyomozást.


Rongálót fogtak a rendőrök


A Szatmár megyei rendőrök vizsgálatot indítottak egy 24 éves, majtényi férfival szemben, akit rongálással gyanúsítanak. Mint a hatóság közölte, még április 27-én ismeretlen tettesek megrongáltak egy, a 194-es jelzésű megyei út mentén található villanypóznát. A nyomozás fényt derített rá, hogy a rongálást a szóban forgó férfi követhette el, aki valószínűleg traktorával nekihajtott az oszlopnak.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: